غذاهای باکو
6 خرداد 1396
غذاهای باکو
پلو، اولین غذای آذری و از معروفترین غذاهای باکو است که باید در سفرتان بخورید. پلوی باکو که آذریها به آن پیلو یا پیلاف هم میگویند، بشقاب هیجانانگیزی است که سه تقسیم اصلی دارد: برنج با زعفران، دارچین و ادویههای معطر؛ گوشت گوسفند، گوساله یا جوجه سرخشده؛ و مخلوط سبزی ها و برخی مواقع آجیل و خشکبار. هر رستورانی البته ورژن پلوی ویژه خودش را دارد، ولی کل یک خاصیت مشترک دارند: به شیوه غیر قابل مقاومتی، خوشمزهاند.
کباب و شیشیلیک را همه میشناسیم و یک جورهایی گل سرسبد غذاهای باکو هستند؛ کوبیده، برگ، چنجه، جوجه و انواع دیگر کباب که ما ایرانیها به آنها عشق میورزیم، باکوییها در درست کردنش استادند و اصلا سخیف خودشان را دارند. کباب باکو آذربایجان را همراه نان لواش، پیاز و ریحان سرو میکنند؛ درست همان چیزی که از کباب انتظار داریم!
ارسال دیدگاه